Beste spaarder,

Zoals je hoogstwaarschijnlijk zelf weet, is ons Teerfeest er binnen enkele weken. Een spannend moment voor iedereen.

Hiervoor willen wij, het bestuur, je wat meer informatie geven over hoe we dit hebben gepland. Het Teerfeest gaat door op zaterdag 13 Mei 2018 in onze stam café In de Gloria. Het feest begint om 17u30 voor alle spaarkasleden en partners/vrienden die zijn ingeschreven voor het Teerfeest.

Tussen 17u30 en 18u30 zullen we het gespaarde geld uitbetalen aan de leden die aanwezig zijn. Na een gezellige receptie volgt er een kleine speech van het bestuur over het verloop van dit eerste spaarjaar. We zullen ook wat informatie geven over “opvallend spaargedrag” en de activiteiten van het spaarjaar 2018-2019 voorstellen!

Hierna gaan we met z’n allen gezellig aan tafel en smullen we van een uitgebreide menu. Er is voor ieder wat wils… en bij lekker eten hoort natuurlijk lekker drinken… Onze wijnkenner van dienst heeft speciaal voor jullie de beste wijnen geselecteerd!!

Na het Teerfeest (tot 21u) begint de fuif van het jaar met verschillende DJ’s van vroeger en nu! Ambiance verzekerd met oa DJ Bruine (Koen Bruynseels) en DJ Cocky (Johan De Cock)!! Deze party gaat (hopelijk) door tot lang in de nacht…

Belangrijk om te weten!! Vanaf de start van de fuif zal er geen spaargeld meer uitbetaald worden!! Wil je je spaargeld wel ophalen, maar wens je niet deel te nemen aan het Teerfeest, dan kan je dit komen ophalen tijdens de receptie, dus van 17u30 tot 18u30!

In het geval dat je nog niet ingeschreven bent, hoe kan je dat dan doen?

Je kan jezelf inschrijven in café “In de Gloria”! Vraag een inschrijvingsformulier en vul dit in. Deelname kost u (als spaarder) 30€, wens je met uw partner/vriend te komen…??

Geen probleem, want zij kunnen ook deelnemen aan het Teerfeest (35€ partner/vriend).
Hoe betaal ik dat? Wel… heel simpel. Jij mag kiezen tussen verschillende opties:
Overschrijving op onze rekeningnummer: BE29 9731 3184 5464 met vermelding “TF18 – uw spaarnummer – extra personen” *.
Direct cash betalen in café “In de Gloria”
Je kiest ervoor dat het geld voor het Teerfeest wordt afgehouden van je gespaarde geld.**

Als je er niet kan zijn deze avond, kan je tijdens elke lichting (vanaf mei 2016) je spaargeld ophalen. Gelieve dit dan wel 1 week op voorhand te melden aan een lid van het bestuur!!

Hopelijk tot dan!!

Het bestuur


* Stel dat uw spaarnummer is 50 en jij komt alleen, dan is je mededeling TF16-50-0. Kom jij met vrienden/vriendinnen (2 personen), dan is je mededeling: TF16-50-2
** Onder voorwaarden dat je genoeg hebt gespaard nadat de eventuele boetes zijn afgehouden.